/ SMAG AARHUS

Sammen gør vi en forskel for byens restauranter og spisesteder

Aarhus har et stort og varieret udbud af restauranter, spisesteder, caféer m.m., som alle knokler for at give os aarhusianere lækker mad året rundt. Coronakrisen har dog gjort det mere end svært for rigtig mange steder, og deres overlevelse er derfor på spil de kommende uger.

Hos Smag Aarhus vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe.

Derfor opfordrer vi alle til at støtte byens mange spisesteder ved at købe take away 2 gange om ugen. Det vil være en håndsrækning, som kan mærkes hos spisestederne, og samtidig får du lækker mad, du kan nyde derhjemme, i denne svære tid.

Om Smag Aarhus
Smag Aarhus er et aarhusiansk madmedie, der giver dig tips og inspiration om restauranter, kaffebarer, caféer, takeawaysteder og gourmetbutikker i Aarhus netop nu.

Med over 100.000 unikke brugere om måneden og mere end 49.000 følgere på Facebook, Instagram og Twitter er vi et af de største sites med fokus på den aarhusianske madscene.

Smag Aarhus skrives og redigeres efter journalistiske principper.

Hvem står bag?
Smag Aarhus er stiftet i august 2014 og blev i juli 2019 købt af design- og kommunikationsbureauet Grobowski.

Redaktør for Smag Aarhus er Louise Højmark. Hvis du har et tip eller en god historie, er du meget velkommen til at skrive til louise@smagaarhus.dk eller info@smagaarhus.dk